Print

OFFSET DRUKWERK

Offset drukken is de meest voorkomende druktechniek. De drukvorm bestaat over het algemeen uit een dunne aluminium plaat waarop via fotografische weg een beeld is aangebracht. 
Om een afdruk te krijgen van deze offsetplaat moet deze eerst vochtig worden gemaakt. Alle niet-beeld-delen nemen dit vocht aan. Daarna wordt de vettige inkt aangebracht.

Aangezien de natte niet-beeld-delen de inkt afstoten, wordt deze alleen op de beelddelen aangenomen. De inkt wordt nu op een rubberdoek gedrukt en dan drukt dit rubberdoek het beeld op het papier.

Door het instellen en maken van proefdrukken zijn de opstartkosten voor offset drukken hoger dan de kosten voor digitaal drukken. Offsetdrukken is daardoor geschikt voor grote oplagen.

U kunt hierbij denken aan: briefpapier, enveloppen, notitieblokken, doordruksets, mappen, folders, brochures etc.

DIGITAAL DRUKWERK

Bij digitaal drukken worden documenten direct geproduceerd op digitale drukpersen zonder verdere handmatige bewerkingen. Hier is het dus niet nodig om voor iedere afdruk een aparte drukplaat of film te maken.

De mogelijkheden met digitaal drukken zijn daarom ook enorm, terwijl u niets hoeft in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.
Het grote verschil met offset drukken is dat digitaal drukken zeer lage vaste kosten kent per drukopdracht.
De variabele kosten per vel zijn weer veel hoger.

Digitaal drukken is daarom interessant voor kleine oplagen en spoedopdrachten.
Door uw digitale bestand te voorzien van variabele data (zoals bedrijfsnaam, contactpersoon of foto’s) kunt u iedere klant persoonlijk aanschrijven.

Door het gebruik van digitale printtechnieken is één originele opmaak zodoende in veel verschillende varianten op maat toe te passen.

U kunt hierbij denken aan: visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, mailingkaarten, trouwkaarten etc.

Voordelen voor u:

  • Doordat wij bij Faber Reklame zowel offset- en digitaaldruk leveren, voorzien wij u altijd van het gunstigste drukwerk.
  • ​Heeft u kleinere oplagen nodig dan drukken wij het digitaal en bij grote oplagen wordt uw drukwerk offset gedrukt.

XXL PRINT

XXL print kan indruk maken. XXL print kan verpletteren.
Uw afbeelding op groot formaat geprint zorgt voor een indrukwekkend resultaat.
Wij printen met verschillende technieken en op verschillende mediadragers zoals; vinyl, aluminium, doek of zelfs op hout.
De prints worden uiteindelijk geconfectioneerd tot eindproduct.
Zowel voor in- als outdoor toepassingen heeft u dan bij ons ook een ruime keuze aan mogelijkheden.