Over ons

Wij zijn Faber Reklame en sinds 1976 actief als reclameproductiebedrijf.
Ons team biedt u een keur aan kwaliteitsproducten die u wellicht kunnen helpen bij de presentatie van uw bedrijf of product.

U weet als ondernemer waar u goed in bent en waar uw onderneming voor staat.
Dat het succes van uw onderneming staat of valt met wat u uitstraalt naar de markt is iets wat we u waarschijnlijk niet uit hoeven te leggen.
Alle uitingen van uw bedrijf, van briefpapier tot reclameborden, van autobelettering tot lichtreclame, hebben uiteindelijk maar één doel:

Hierbij geldt een universele wet: de stemming die uw bedrijf oproept bepaalt het (koop)gedrag van uw afnemers.

En daarin komen dingen heel precies: het gaat om een combinatie van een goed logo, het juiste lettertype, een strakke lay-out en natuurlijk om de juiste uitingsvorm op de juiste plaats.

Creëren zonder grenzen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om over vertrouwde wegen te blijven wandelen... Wanneer u écht vernieuwend wilt communiceren en met uw bedrijf in het oog wilt springen moet u toch eens met ons creatieve team komen praten. Hoe we werken? Allereerst gaan we met u de diepte in om helder te krijgen wat er precies moet gebeuren.
Alles wordt zeer zorgvuldig met u afgestemd en vervolgens gaan we aan de slag.
We bedenken en ontwerpen de uitingen die helder, origineel, wervend en bovenal to-the-point zijn.

Uw uiting moet prikkelen, verrassen en bovenal de goede gevoelswaarde hebben. En gelooft u ons, dat leidt tot zeer verrassende resultaten die effect hebben.
Wij zorgen voor een plezierig contact waarin kwaliteit, creativiteit, eerlijkheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht centraal staan.

Doordat wij de gehele productie van de uit te voeren onderdelen in “eigen huis” vervaardigen, beheersen we niet alleen de kwaliteitsnormen, betrouwbare levertijden, maar ook de kosten.
Ons eigen montageteam zorgt er tenslotte voor dat uw uiting op professionele wijze wordt aangebracht.
Wij zijn daarbij niet regionaal gebonden, want wij opereren landelijk.

Wat een gemak, bij Faber Reklame alles onder één dak !