Smart Folie. Met een druk op de knop naar privacy!

Artikelnummer: Smartfolie
Terug naar overzicht
Vragen over dit product? Vraag het aan ons! Stuur een bericht


Productomschrijving

Smart Folie

PDLC folie of Polymer Dispersed Liquid Crystal (ook wel PDLC film genoemd) is een uniek folie dat op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt. De folie kan door middel van een stroompje elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop of schakelaar. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke momenten privacy gewenst is.

Hoe werkt PDLC Folie

De PDLC Folie van Smart Folie is een folie opgebouwd uit meerdere lagen. De middelste laag bestaat uit vloeibare kristaldelen, de zogenoemde PDLC-laag (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen zich naar dezelfde richting. Dit zorgt ervoor dat de folie een transparante oppervlakte wordt waar je doorheen kunt kijken. Zet je de stroom uit, dan gaan de kristaldeeltjes uit elkaar waardoor de folie ondoorzichtig wordt. Je kunt er dan niet meer doorheen kijken.

Gecertificeerde dealer

Wij zijn een gecertificeerde dealer van Smart Folie.Onze monteurs zijn stuk voor stuk opgeleid en verzorgen de installatie/montage. Zij zorgen ervoor dat de Smart Folie perfect wordt toegepast binnen de gewenste situatie.

Filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=D-4HGmNTwb0&ab_channel=FaberReklame